Indoor Ski Dubai

Indoor Ski Dubai

Buiten 40 graden, maar in Indoor Ski Dubai kun je gewoon skiën

In Dubai lijkt alles wel mogelijk te zijn! In dit land van extremen kun je zelfs skiën met temperaturen van boven de 40 graden! Misschien geloof je het niet, maar is het echt mogelijk! Dubai heeft een grote, overdekte skihal laten bouwen; de grootste (waarom zijn we niet verbaasd…?) overdekte skihal ter wereld is! Ski’s of skipakken hoef je niet mee te nemen, dat is allemaal beschikbaar in de hal.

Indoor Ski Dubai

Bekijk nu de beste Dubai vakantie aanbiedingen

Indoor Ski Dubai

Kies uit één van de vijf pistes

De hal is wel 22.500 m2 groot is en heeft maar liefst 5 pistes in verschillende gradaties van moeilijkheid, een springschans, een stoeltjeslift en daarnaast ook nog eens een funpark van 3000m2 groot. De langste piste is zo’n 400 meter lang en heeft een hoogteverval van 60 meter. Beginners kunnen hier introductielessen volgen en de gevorderde skiër daalt uiteraard af van de zwarte helling die een hellingshoek van 35% heeft.

Om tussendoor even bij te komen en een hapje te eten of drinken, een lekkere warme chocolademelk bijvoorbeeld, kun je terecht in het St Moritz Cafe bij de ingang of het Avalanche Cafe op het middenstation, dat uitzicht biedt op de skihellingen. Er zijn professionele ski-instructeurs en kwaliteitsmateriaal beschikbaar.

Openingstijden en toegang

SKi Dubai is gelegen in de Mall of the Emirates en is 365 dagen per jaar geopend.

De openingstijden zijn als volgt:

Zondag tot en met woensdag: 10.00 – 23.00 uur

Donderdag: 10.00 – 00.00 uur

Vrijdag: 09.00 – 00.00 uur

Zaterdag: 09.00 – 23.00 uur

De kassa’s sluiten anderhalf uur voor sluitingstijd.

Tickets:

Skiën kost voor volwassenen 180 AED voor 2 uur (kinderen t/m 12: 150 AED), een dagkaart kost resp. 300 AED en 240 AED. Voor het snowpark betaal je 130 AED. Kijk voor meer informatie en voor mogelijkheden voor combinatiekaarten e.d. op https://www.theplaymania.com/skidubai/pricing .