Skydiven Dubai

Skydiven Dubai

De woestijnomgeving is prachtig vanuit de lucht.

Dubai is een land van extremen, en dan vooral van extreem duur! Je hoeft dus ook niet verbaasd te zijn dat je in het Arabische staatje fantastisch kunt skydiven. En, zeg nou eerlijk, je hebt er een fantastisch uitzicht over de woestijn als zo hoog in de lucht bent en je kunt de ingenieuze palmeilanden van bovenaf ook goed zien!

Skydive Dubai

Om te skydiven of parachutespringen kun je terecht bij Skydive Dubai. Zij bieden je een unieke en onvergetelijke ervaring, vanaf het moment dat je er binnen komt; met een dropzone van 260000m en alle uitrusting die je maar nodig hebt. Maar ook als je liever niet de lucht in gaat, kun je er genieten van een kop koffie of hapje eten terwijl je geniet van de zeebries terwijl je de springers gadeslaat. Skydive Dubai is er voor alle enthousiastelingen; zowel springers als bezoekers.

Bekijk nu de beste Dubai vakantie aanbiedingen

Tijdens het Skydiven Dubai hanteert men de hoogste veiligheidsregels en volgt daarmee de International Air Sport Federation. Je krijgt begeleiding van ervaren, getalenteerde en toegewijde instructeurs die zowel internationaal door de USPA (United States Parachuting Association) als door de EAA ( Emirates Aviation Association) op nationaal vlak officieel erkend zijn. Kortom, gegarandeerd een geweldige sprong en een adembenemend uitzichten over The Palm Jumeirah!

Om te skydiven in Dubai moet je overigens wel een goed gevulde portemonnee hebben. Zo moet je voor de sprong een eerste aanbetaling van 1000 AED (200 euro) doen, de rest betaal je dan later. Kijk voor meer informatie op http://www.skydivedubai.ae/ .

Regels voor skydiven Dubai

Skydiven Dubai

Vanuit de lucht is het palmeiland nog beter te zien

Uiteraard zijn er wel een aantal regels om alles veilig en comfortabel te laten verlopen. Allereerst moet je natuurlijk de instructies van je begeleider goed opvolgen. Trek makkelijke, sportieve kleding aan, zodat je de uitrusting er goed overheen aan kan trekken. Draag sportschoenen of andere schoenen die goed sluiten en lekker zitten. (Je wilt ten slotte liever niet dat je slippers van je voeten vallen als jij uit het vliegtuig springt….)

Daarnaast zijn er nog een paar basisregels. Zo moet je minstens 18 jaar zijn, en moet je je kunnen legitimeren. Voor dames geldt een maximumgewicht van 90 kg en voor heren max. 100 kg of een BMI van onder de 27,5.

Last but not least; het is ook handig als je geen hoogtevrees hebt…..!