Rondreis Dubai

Rondreis Dubai

Het adembenemende Dubai

Dubai is de rijkste en modernste van de 7 Arabische Emiraten. Hoewel het grootste gedeelte van dit kleine ministaatje bestaat uit woestijn en bergen, is Dubai stad een complete verassing. Hypermoderne gebouwen en het wereldberoemde Palmeiland, luxe hotels en winkels, betoveren iedere bezoeker die er komt. Ga dineren in het hoogste restaurant ter wereld, shoppen in een decadent luxe mall, één van de vele interessante musea bezoeken en geniet van allerlei bizarre bezienswaardigheden; laser shows, een indoor skihal in (midden in de woestijn!) en door mensen gebouwde eilanden, maar ook van een ritje op een kameel en een middagje snuffelen op de eeuwenoude soek.

Bekijk nu de beste Dubai vakantie aanbiedingen

Nergens in de wereld wordt zo snel gebouwd en zoveel nieuwe projecten gerealiseerd en dan ook nog eens de meest ambitieuze projecten. Denk daarbij aan de p

almeilanden; complete woonwijken op een door mensen aangelegd eiland, de hoogste wolkenkrabber ter wereld; de Burj al Arab. Dubai heeft zijn oog gericht op de toekomst en dat zie je. Niet alleen aan dit soort bouwwerken maar ook aan de tolerante sfeer; Dubai is Islamitisch maar je ziet er ook Christelijke kerken en Hindoetempels. Kortom, Dubai heeft vele gezichten. Het contrast tussen oud en nieuw zal je verbazen en je zal je er niet snel vervelen. Een rondreis Dubai is dan ook een ervaring om niet snel te vergeten!

Rondreis Dubai; gecombineerde reis

Rondreis Dubai

Een reis naar Dubai is goed te combineren met de Malediven

Dubai is uiteraard niet groot, maar het veelzijdige karakter van de stad maken het ideaal voor een heerlijke korte vakantie. Als je op zoek bent naar een rondreis Dubai, zal je al snel tot de ontdekking komen dat deze eigenlijk altijd gecombineerd wordt met een bezoek aan andere bestemming. Dit kunnen andere Emiraten zijn zoals Abu Dhabi en Sharjah, of bijvoorbeeld het sultanaat Oman of de Malediven. Maar zo’n combinatiereis is eigenlijk juist erg leuk en uiteraard is het ook mogelijk om een rondreis Dubai in te plannen als stop-over als je onderweg bent naar een andere bestemming.